Restaurant Le Florida, Castéra Verduzan

Restaurant Le Florida

2 rue du Lac 

32410 Castéra-Verduzan 

 

Tel. 0033-(0)5 62 68 13 22

www.restaurant-florida.fr/uk/index.html 

 

Det var den nuværende ejer Bernard Ramounedas bedstemor Angèle, der startede restauranten. Efter endt uddannelse sluttede han sig til hende i 1968 og i 1984 overtog han ledelsen. 

 

Nu er der igen sket et delvist generationsskifte: Bernards søn Baptiste er kommet hjem efter 12 år i Paris og siden 2013 har de sammen stået for ledelsen af restauranten. Baptiste har lavet en omfattende renovering af indretningen og en ny chef har sluttet sig til Bernard i køkkenet: Marc Abramovici.

 

Restauranten tilbyder dagligt (dog ikke søndag) en let frokostmenu til 18 euro og 2 aftenmenu: en 6 retters menu: Chef's Carte Blanche Menu til 80 euro inklusive 4 glas vin. Derudover kan man vælge en menu À la carte. Menuerne kan ses på hjemmesiden.

 

Husk endeligt at bestille bord! Restauranten er meget populær og man skal bestille i god tid til f.eks. lørdag aften! Ring evt. hjemmefra. 

 

I finder Le Florida ved at køre til St Puy. I St Puy er der skilt mod Castéra lige vinkelret på købmanden! Restauranten ligger lige ved krydset til hovedvejen på venstre hånd, når I kommer til Castéra, så det kan ikke være nemmere! 

 

 

Solnedgang - Foto: Christian Dimanche
Solnedgang - Foto: Christian Dimanche

Kontakt:

 

Hans Christian Steen Hansen

Château St Jouannet

B.P. 60090

32100 St Orens-Pouy Petit 

Frankrig

Tel.DK:  +45 53688933

Vi er på facebook som

Château St Jouannet