Uglens Hus

Uglens Hus er en meget stemningsfuld, oprindelig bolig på 55 m2 fordelt på 2 etager.

 

Boligen befinder sig i den østlige ende af hovedbygningen men den er helt uafhængig af denne og har sin egen indgang. 

 

Du går ind i Uglens Hus via den sydvendte terasse. 

 

Stueetagen omfatter entré, brusebadeværelse, et stort køkken med spiseplads og en gammel stentrappe, som fører op til 1. salen med soveværelserne. 

Stueetagen

Køkkenet er helt oprindeligt og det blev restaureret meget nænsomt for at bevare den historiske atmosfære. 

 

Den gamle middelaldervask er der stadig - men der er altså også en moderne vask! 

 

Køkkenet omfatter udover køkkenbord og vask et spisebord med 4 stole samt køkkenudstyr og bestik til 4 personer, 2 gasblus, kaffemaskine, ovn og køleskab. Der er også to lænestole.

 

Du kan grille og spise ude på terassen. Stenmuren holder på varmen fra solen, så du kan sidde og hygge og nippe til et godt glas vin langt ud på natten.

 

Terassen kan være meget varm, men selve huset er behageligt svalt selv på de varmeste dage, fordi stenmurene er meget tykke.  

I de lidt køligere perioder kan Uglens Hus varmes op. Der er både centralvarme og en kamin med indsat kakkelovn. Dørene kan åbnes, så du kan sidde og drømme, mens du kigger ind i flammerne. Vi leverer brændet! 

 

Terassen er den varmeste på St Jouannet i den kølige tid. Så snart solen er fremme, kan du nyde varmen her. 

Soveværelserne på 1. sal

Det store soveværelse har en dejlig himmelseng (1,40 x 1,90 m) med en rigtig god springmadras, et klædeskab, et lille bord, en kommode, to bænke og et spejl. 

 

Der er plads til at stille en babyseng op, hvis du medbringer familiens yngste medlem. (Vi har ialt 3 baby-senge, så trillinger kan også klares!) 

 

Hvis du får brug for babyudstyr, så check menu-punktet Fællesfaciliteter og reservér det du skal bruge, så du er sikker på at det er til rådighed, når du ankommer!  

 

Det andet soveværelse er et kammer med etageseng, et skab og en stol. Etagesengen er nok mest velegnet til børn, men den er solid og kan sagtens bruges af voksne. 

Solnedgang - Foto: Christian Dimanche
Solnedgang - Foto: Christian Dimanche

Kontakt:

 

Hans Christian Steen Hansen

Château St Jouannet

B.P. 60090

32100 St Orens-Pouy Petit 

Frankrig

Tel.DK:  +45 53688933

Vi er på facebook som

Château St Jouannet