Porthos

Porthos er den første af de tre musketér-boliger og den er lige ved siden af pingpong-rummet, som ses til venstre. Boligen er på 46 m2 i to etager, og der er plads til 4-5 personer. 

 

Du går ind i Porthos direkte fra haven. 

 

Lige til højre for indgangen er der en hyggelig spisekrog med rustikke træmøbler og plads til 4-5 personer. 

 

Spisepladsen ligger delvist i skyggen af en stor japansk mispel, som er et stedsegrønt træ med store smukke blade. Træet er især kendt i Nordafrika. 

 

Foto: Arne Øberg
Foto: Arne Øberg

Fra Porthos har du en vidunderlig udsigt over dalen med små landsbyer og gårde, marker og levende hegn. På klare dage ser du Pyrenæerne i horisonten. 

Stueetagen

Stueetagen omfatter køkken-alrum, badeværelse og trappen op til 1. salen. Køkken-alrummet er meget hyggeligt med åbne bjælker og hvidkalkede vægge. 

 

Køkkenet har to gas-blus, en mini-ovn, en kaffemaskine og køleskab samt gryder, køkken-grej og service til 5 personer. Du får viskestykker og karklude af os.

 

Spisepladsen er indrettet med rustikke træmøbler og en sofa.  

Badeværelset har brusekabine, vask samt toilet. 

 

Vi stiller viskestykker og karklude, samt almindelige håndklæder og bademåtte til din rådighed. Du bedes selv medbringe badekåbe og -tøfler. 

Soveværelserne på 1. sal

Der er to soveværelser på 1. salen: det ene soveværelse har en fransk dobbeltseng (1,30 x 1,90 m), skab, reol og stol. Dette soveværelse vender mod vest. 

 

Det andet soveværelse er et kammer med en særlig etageseng. Den består af en underseng, som er 1,20 m bred og 1,90 m lang. Oversengen er 0,80 m bred og 1,90 m lang. Undersengen har en god springmadras. Oversengen har en skumgummimadras. 

 

I kammeret er der desuden et lille skab og en reol. Kammeret vender mod øst/syd-øst og det har en yndig udsigt mod den japanske mispel. 

 

Lofterne på Musketér-boligerne er isolerede med 26 cm cellulosevat. Det gør, at soveværelserne er behagelige at sove i, selv når sommervarmen kravler op over de 30 grader, og lune i det tidlige forår og efterår, når nætterne er kølige. 

Solnedgang - Foto: Christian Dimanche
Solnedgang - Foto: Christian Dimanche

Kontakt:

 

Hans Christian Steen Hansen

Château St Jouannet

B.P. 60090

32100 St Orens-Pouy Petit 

Frankrig

Tel.DK:  +45 53688933

Vi er på facebook som

Château St Jouannet