Reservation af din feriebolig

Hvis du længe har drømt om at få dit eget lille hus i Sydfrankrig, så behøver du ikke lede mere! Nogle af vores gæster har boet hos os mere end 15 gange, så de føler sig vist hjemme, og vi glæder os naturligvis hver eneste gang, når vores gæster gerne vil komme igen! 

 

Kig under Ferieboligerne for at se hvad du kan vælge imellem!

 

Ferieboligerne udlejes på ugebasis fra lørdag til lørdag eller efter aftale.

Sådan reserverer du

Når du ønsker at reservere din feriebolig, bedes du enten sende os en email på  hcshansen@gmail.com eller ringe til os (DK) på +45 53 68 89 33. Vi ringer tilbage, hvis du ønsker det.

 

Vi bekræfter din bestilling skriftligt. Din reservation træder i kraft, når vi har modtaget første indbetaling (depositum 50% af lejen - dog kan andet aftales). Resten af huslejen betales ved ankomsten (i €). 

 

Reservér så hurtigt som muligt, så du er sikker på at få lige den bolig du ønsker! 

 

HVIS du f.eks. på grund af ferieplanlægning på din arbejdsplads ikke kan sige endeligt til lige med det samme, kan du reservere boligen "med blyant". Det vil sige, at du har tid til at afklare ferietidspunktet, og hvis der i mellemtiden kommer henvendelser vedrørende netop din bolig i den uge, så kontakter vi dig straks. 

Annullering af en reservation

Hvis du bliver nødt til at aflyse dit feriebesøg hos os, efter at du har indbetalt depositum behøver du ikke betale resten af huslejen og vi refunderer dig det allerede indbetalte depositum indtil 7 dage før det aftalte ankomsttidspunkt.

 

Husleje tilbagebetales IKKE, hvis du forlader ferieboligen før det aftalte tidspunkt.

 

Solnedgang - Foto: Christian Dimanche
Solnedgang - Foto: Christian Dimanche

Kontakt:

 

Hans Christian Steen Hansen

Château St Jouannet

B.P. 60090

32100 St Orens-Pouy Petit 

Frankrig

Tel.DK:  +45 53688933

Vi er på facebook som

Château St Jouannet