Restaurant Le Florida, Castéra Verduzan

Restaurant Le Florida

2 rue du Lac 

32410 Castéra-Verduzan 


Tel. 0033-(0)5 62 68 13 22

www.restaurant-florida.fr/uk/index.html 


Det var den nuværende ejer Bernard Ramounedas bedstemor Angèle, der startede restauranten. Efter endt uddannelse sluttede han sig til hende i 1968 og i 1984 overtog han ledelsen. 


Nu er der igen sket et delvist generationsskifte: Bernards søn Baptiste er kommet hjem efter 12 år i Paris og siden 2013 har de sammen stået for ledelsen af restauranten. Baptiste har lavet en omfattende renovering af indretningen og en ny chef har sluttet sig til Bernard i køkkenet: Marc Abramovici.


Restauranten tilbyder dagligt (dog ikke søndag) en let frokostmenu til 14 euro og 2 aftenmenuer: en til 28 euro med vægt på det regionale køkken og en til 46 euro som er lidt mere gourmet-præget. Derudover kan man vælge en menu À la carte. Menuerne kan ses på hjemmesiden, dog er de på fransk! Vi oversætter gerne, hvis I vil vide hvad I putter i munden, inden I gør det.... (NB. Menupriserne er uden vin)


Husk endeligt at bestille bord! Restauranten er meget populær og man skal bestille i god tid til f.eks. lørdag aften! Ring evt. hjemmefra. 


I finder Le Florida ved at køre til St Puy. I St Puy er der skilt mod Castéra lige vinkelret på købmanden! Restauranten ligger lige ved krydset til hovedvejen, når I kommer til Castéra, så det kan ikke være nemmere! 

 


Solnedgang - Foto: Christian Dimanche
Solnedgang - Foto: Christian Dimanche

Der er ikke malekursus i 2017

Julies udstilling kan besøges her: 

Julie Groseille 

Artiste peintre 

21, rue Honoré-Cazaubon

F-32100 Condom

Kontakt:

 

Ingrid Steen Hansen

Château St Jouannet 

32100 St Orens-Pouy Petit 

Frankrig

Tel. +33 5 6228 2416

Vi er på facebook som

Château St Jouannet